Mama Shelter

by ceciliemo ~ September 27th, 2009. Filed under: Hotels in France, Latest News.

Next time in Paris, what about Mama Shelter?booking-content-main7_021MS_2MAMA SHELTER 045

2 Responses to Mama Shelter

 1. Kardemomme

  Hei Cecilie 🙂 Må først få takke deg om tipset om Saltå Kvarn! Jeg har trodd at vi måtte til Sverige og har slept med adskillige poser derfra i årenes løp!
  Jeg jobber i oslo sentrum og det ser jammen meg ut som om jeg ikke må løpe langt for å fylle opp i bakehylla mi :))
  Så lekker blogg du har! jeg skal til paris med en venninne om 4 uker og jeg ser jo at vi burde bytte hotell 😉 Antagelig er hotellet du har skrevet om en smule dyrere enn vårt bohemske valg men jeg skal undersøke litt altså!
  Ha en fin helg! Hilsen Kardemomme :))

 2. ceciliemo

  Hyggelig du liker bloggen! Ja, Mama Shelter ser veldig bra ut, men det ligger litt usentralt til synes jeg. Det er det eneste negative. Men har også sett et flott hippie-hotel på bloggen til Flittiglisene, Eldorado Hotel. Tenkte å lage en bloggpost om dette også. God tur til Paris!

  http://www.eldoradohotel.fr/
  http://flittiglisene.blogspot.com/

Leave a Reply