Hotel Number Sixteen, London

by ceciliemo ~ April 23rd, 2012. Filed under: Hotels in the UK, Latest News.

Today I had a nice hotel chat with a fellow hotel fan, and she told me about one of her favorites in London, Hotel Number Sixteen from Firmdale hotels. I immediately googled it after our meeting, and found nice photos on Pamela Peterson´s travel blog, Objects. It turns out that the hotel is one of Pamela´s favorites, too. Enjoy!

All photos: Objectsblog.com

5 Responses to Hotel Number Sixteen, London

 1. Cecilie

  Det så fantastisk ut, fikk lyst til å dra til London bare for å bo på det hotellet – hehe. Må bli når minstemann har blitt litt større og vi kan dra på ny kjærestetur igjen.
  Hyggelig at du fant frem til bloggen min og er med på give-away’en 🙂

  Fint navn, forresten 😉

 2. Blog to blog | ObjectsBlog

  […] http://ceciliemoestue.com/2012/04/23/hotel-number-sixteen-london […]

 3. ceciliemo

  Hyggelig du likte hotellet og bloggen, takk skal du ha, Cecilie!

 4. Cecilie

  Hei! Har booket en helg her til våren, alenetur for å nyte London ‘my way’ dvs bruke timesvis på å gå på måfå i Kensington/Chelsea, timesvis på Selfridges uten at noen maser, laaang tid på Whole Foods etc etc 😀 Gleder meg enda mer til dette hotellet nå som jeg leste ditt innlegg og på objectsblog. Har du et spesielt rom her du vil anbefale at jeg prøve å få? Hisen Cecilei

 5. ceciliemo

  Så gøy å høre at du har bestilt rom på Number 16! Jeg har ikke et spesielt rom å anbefale, men kanskje du kan spørre ObjectsBlog? God tur!

Leave a Reply