4 gode nettsteder for reisetips til Wien

by ceciliemo ~ May 20th, 2014. Filed under: Latest News, Lifestyle, Website recommendations.

Snart drar jeg på tur til Wien. Som netthoder og reisebloggere flest liker jeg å være forberedt. Etter min mening finner du ikke de beste inside-tipsene på Tripadvisor og på de offisielle nettsidene til byen. Her deler jeg noen av stedene jeg har funnet frem til. Enjoy!

Soon I am going til Vienna. Like most travel bloggers I like to be prepared. In my opinion you don´t find the best inside tips for travellers on Tripadvisor or on the official online travel guides. Here are some of the websites I have found useful. Enjoy!

1. Unlike City Guides have travel guides for many cities in the world, included one for Vienna, take a look at it here: Unlike.net/Vienna. This is a non-touristy guide with lists and articles about the coolest places in Vienna.

Norwegian: Unlike City Guides har reiseguider for mange byer i verden, inkludert Wien, ta en titt her: Unlike.net/Vienna. Her finner du tips om de kuleste stedene i Wien, litt utenfor turistløypa.

Unlike guide Vienna

2. A-list Vienna is another guide with updates about happenings in the city. A-list is Austrian, and features other cities in the country, too.

Norwegian: A-list er en annen guide med de siste nyhetene om hva som skjer i byen. A-list Vienna er østerrisk, og har derfor nyheter om andre byer i Østerrike også, som er nyttig hvis du skal reise rundt.

Alist Vienna

3. Stadtbekannt is written in German, but I use Google Translate to understand the text. It works fine.

Norwegian: Stadtbekannt er skrevet på tysk, men jeg bruker Google Oversetter for å oversette teksten. Det fungerer fint.

Stadsbekant Wien600

4. Spotted by locals is also a good guide for cities around Europe. The articles and travel tips are written by people who live in Vienna, so if your aim is to blend in with the locals, and not the tourists, take a look here.

Norwegian: Spotted by locals er også en bra guide for flere byer i Europa. Artiklene er skrevet av folk som bor i Wien, så hvis målet ditt er å henge med de lokale, og ikke turistene, er dette guiden du bør ta en titt på.

spotted by locals Wien

Have a nice trip!

God tur!

 

1 Response to 4 gode nettsteder for reisetips til Wien

  1. coffee in a cup

    wish i’d known you were going and i’d be able to give you a couple of tips: http://www.coffee-in-a-cup.com/category/going-places/family-5-star-fun-and-friends/vienna-family-5-star-fun-and-friends/

Leave a Reply