Planning a trip to Paris and Disneyland

by ceciliemo ~ February 25th, 2015. Filed under: Latest News, Lifestyle, Paris.

DSC05968 Photo: Flickr.com/combasteve

This summer we are going to Paris, and what I love a lot about travelling is the planning up front. My plan is to share with you the ideas and travel tips here.

I år skal vi til Paris i sommerferien, og noe av det jeg liker best med reising er planleggingen på forhånd. Min plan er å dele noen av ideene og tipsene her på bloggen.

flickr.com/combabasteve Photo: Flickr.com/combasteve

The kids initiated the trip because they want to go to Disney World in the States. I think it´s too far to go, so for us the solution is going to Disneyland Paris instead.

Barna tok initativet til turen fordi de ville dra til Disney World i USA, og jeg synes det blir for langt å dra. Og da var det en genial løsning å velge Disneyland Paris istedet.

flickr.com:nitotFoto: Flickr.com/Nitot

And my plan is that it will be time for adults to relax with a coffee and a stroll through Paris also. I will have to have a look at my earlier blog post 5 trendy neobistros in Paris to get some idéas and inspiration. Stay tuned!

Har også lagt inn i planen at det skal bli tid for de voksne til å slappe av med en kaffe og en tur rundt i Paris´gater. Jeg får ta en kikk på min tidligere bloggpost om 5 trendy neobistroer in Paris for å se om jeg kan snappe opp noen ideer og inspirasjon. Følg med!

Leave a Reply